Turisme

Vila confirma que l'os abatut no va fugir del tancat per sota de la reixa de seguretat

El cònsol major no creu que l’animal fugís per la reixa perquè “funcionava perfectament”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, va reconèixer que un error humà podria haver estat la causa que va permetre la fugida de l’os Torb de la seva instal·lació, però que estan en espera de tenir els informes finals que expliquin quin va ser l’origen del cas. “És probable que no tothom hagi actuat de manera correcta, però fins que no els tinguem no podrem fer la valoració final”, va dir. Sobre les mesures de seguretat que tenia el parc, Vila va afirmar que havien funcionat bé i gràcies a elles “sabem que per la reixa no es va escapar perquè s’ha confirmat que el sistema elèctric funcionava perfectament i que té una resistència sobrada per retenir l’animal”.

La voluntat del cònsol major és rebre els informes aviat per poder normalitzar la situació de Naturlandia. “M’agradaria tenir-los ja i espero que sigui així al més aviat possible. Aquesta situació ha influït negativament en les reserves però ja ens estem recuperant. El cap de setmana passat va venir molta gent i esperem recuperar el ritme aviat”, va indicar Vila, per després assegurar que “Naturlandia és un dels parcs més segurs d’Europa”.

El cònsol lauredià no va concretar la xifra de les reformes però va agrair l’actitud del Govern i va dir que “no havien estat cares.”

Vila confirma que l'os abatut no va fugir del tancat per sota de la reixa de seguretat

tracking