Reportatge

Eventuals d'estiu

Un total de 131 joves van començar ahir a treballar d’eventuals d’estiu a cinc empreses diferents. La majoria, 112, ho faran en entitats bancàries: Vall Banc, Andbank, MoraBanc i Crèdit Andorrà. La resta treballarà durant les vacances a Andorra Telecom.

Eventuals d'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diuen que les bicicletes són per a l’estiu, però per a molts joves l’estiu és un període de temps que els permet agafar experiència professional com a treballadors eventuals. Ahir 131 joves es van incorporar a les seves feines temporals a cinc grans empreses del Principat. A quatre entitats bancàries, per una banda, i a Andorra Telecom, per l’altra. A l’operadora són dinou els eventuals, que estan cursant els estudis universitaris o de formació professional, que s’han incorporat en diferents departaments d’Andorra Telecom en el que, en molts casos, és el seu primer contacte amb el món laboral.

Respecte a les entitats bancàries, són 22 els universitaris del país que es beneficien enguany del programa d’eventuals d’estiu de Vall Banc per implementar la seva formació en l’àmbit professional en el sector bancari. Estaran dos mesos al banc, el mateix període que a Andbank, on 26 joves, 22 al país i quatre a les filials de l’entitat, compartiran el seu dia a dia amb l’equip de professionals dels departaments de serveis centrals i oficines del banc. A més de les places d’estiu, ahir es van incorporar vuit joves més que formaran part del programa de llarga durada que comprèn estades d’entre sis mesos i un any.

A Crèdit Andorrà van ser 42 els joves que van començar dilluns passat les estades d’estiu, una iniciativa de caràcter formatiu que el banc impulsa des de l’any 1978. Els joves, que estan cursant estudis superiors (grau universitari, postgrau o màster), tenen l’oportunitat de treballar a diferents oficines i departaments de l’entitat financera.

Per últim, a MoraBanc són 22 els interins majors de 18 anys, estudiants universitaris o de formació professional, que reforçaran l’equip de l’entitat aquest estiu.

Eventuals d'estiu

Eventuals d'estiu

Eventuals d'estiu

Eventuals d'estiu

tracking