Laboral

Andorra Telecom incorpora 19 eventuals durant l'estiu

Donaran suport als departaments tècnic, de relació amb el client i de màrqueting de la companyia

Andorra Telecom incorpora 19 eventuals durant l'estiuAndorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 19 eventuals, que estan cursant els seus estudis universitaris o de formació professional,donaran suport a Andorra Telecom durant els mesos de juliol i agost. Segons ha informat la companyia mitjançant un comunicat els estudiants s’incorporen endiferents departaments de l’organització en el què, en molts casos, representa un primer contacte amb elmón laboral.

Els eventuals treballaran en diferents àrees, majoritàriament realitzant tasques tècnicques, de relació amb el client o màrqueting, seleccionades en funció dels seus estudis acadèmics. Andorra Telecom va iniciar ara famés de vint anys la política de contractació d’estudiants durant l’estiu.

El departament de Gestió de Persones de la companyia considera que aquesta pràctica aporta nombrososavantatges. Per als mateixos eventuals és una oportunitat per complementar els estudis amb unaexperiència de caràcter pràctic i de conèixer el funcionament d’una empresa que pot acabar esdevenint elseu destí professional en un futur pròxim.

Alhora, per Andorra Telecom, representen un reforç durant els mesos d’estiu i suposen una oportunitat dedetectar nou talent en vistes a futures incorporacions. En aquest sentit, s’ha de destacar que dins de l’actualplantilla hi ha nombroses persones que van realitzar-hi estades prèvies ja sigui com a eventual d’estiu odesenvolupant projectes de finals de carrera.

tracking