Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

“Trencalòs... i acció!”

El PACT-Andorra vetlla per la conservació d’aquest ocell necròfag i ha instal·lat càmeres d’alta definició que serviran per fer-ne una pel·lícula.
Des de fa anys, el PACT-Andorra (pla d’actuacions per la conservació del trencalòs) monitoritza els nius de l’única parella estable de trencalòs que hi ha al país. La primera càmera es va instal·lar el 2011 i les imatges no eren de gaire qualitat, però des d’aleshores l’esforç i la inversió econòmica han permès tenir una càmera rotatòria d’alta definició que dona una visió perfecta de tot el que passa en el dia a dia d’aquest ocell necròfag que està en perill d’extinció i que, malgrat ser natural del Pirineu, ha costat molts anys que arreli al país. Amb vista al
  • #2 kuntur
    (28/06/17 15:19)

    Felicitats als banders i totes les persones que formen part del PACTandorra per la seva nova web, senzilla i de fàcil navegació. Espectaculars imatges en video del trencalòs per a gaudir amb tota la família. Tinc la sensació que fins i tot si es volgués el còndor americà volaria al Continent, des d'AND, oh yeahhhhh! Impressionant.

    Respondre
  • #1 coquelicot
    (28/06/17 10:36)

    M'encanta que Andorra s'impliqui en la conservació/protecció de la natura i de tots els animals que segurament fa molts anys eren habituals i per culpa nostra ara son especies a protegir... Penso a l'os de Naturlandia.. Quin desastre!! Algú pagarà per aquesta desgracia o encara li regalaran la pell al que el va assassinar.. ?

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts