La batlle decreta presó provisional per al jove detingut amb 42 grams de cocaïna

La jutgessa instructora vol analitzar el telèfon de l’home per si hi ha més persones implicades

La batlle decreta presó provisional per al jove detingut amb 42 grams de cocaïnaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La batlle ha decretat presó provisional per al jove que dimarts al vespre va ser detingut a la duana del riu Runer quan pretenia entrar a Andorra amb 42 grams de cocaïna amagats a l’interior del vehicle que conduïa. L’home, de 35 anys, va passar a disposició judicial el dimecres i la batlle va decidir el seu ingrés al centre penitenciari de la Comella per continuar amb la investigació. Segons van explicar fonts properes al cas, la batlle instructora vol analitzar el registre de trucades amb l’objectiu d’avançar en el cas i veure si hi ha més persones implicades, ja que es considera que la droga estava destinada a la venda al mercat interior. A més dels estupefaents que portava dins del vehicle, la policia va trobar 20 grams de marihuana en el registre al domicili del jove després de ser arrestat.

La detenció es va produir a les vuit de la tarda de dimarts passat quan agents de policia, de servei a la frontera del riu Runer, van decidir controlar el vehicle de l’home que pretenia entrar al país procedent de Catalunya. El gos ensinistrat en la detecció de productes estupefaents va marcar la consola central de l’interior del vehicle, fet que va portar els agents a realitzar un registre de l’automòbil. La policia va trobar amagats al costat de la ràdio del cotxe els 42 grams de cocaïna.

Tal com va assenyalar dijous la policia en un comunicat de premsa, la investigació oberta arran del control del jove resident encara està en marxa i no es descarta que es realitzin noves detencions.

tracking