x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cas BPA

Bartumeu denuncia que la policia espanyola es va endur "tots els arxius dels clients de BPA"

L'excap de Govern participa en el documental 'Las cloacas de Interior' que s'estrena la setmana que ve a Barcelona

Tràiler de 'Las cloacas de Interior'

Primeres imatges del documental de Mediapro.

Actualitzada 23/06/2017 a les 13:56
L'excap de Govern, Jaume Bartumeu, assegura en un documental sobre l'anomenada Operació Catalunya que la policia espanyola s'hauria endut tots els arxius dels clients de BPA. "Algú que no em consta que fos la fiscalia andorrana deixa entrar a Andorra uns organismes policials espanyols", apunta, afegint que "mitjançant el procediment informàtic del buidat d'arxius s'emporten tots els arxius de tots els comptes dels clients de BPA". Segons es pot veure en l'avançament del documental, Bartumeu conclous: "més gros que això, més fort que això, crec que ja no ho trobaríem, no?".

Les explicacions íntegres de qui també va ser advocat de la família Cierco es podran veure dimecres que ve en l'estrena del documental 'Las cloacas de Interior' que es farà en un cinema de Barcelona. El treball periodístic ha anat a càrrec de Mediapro, la productora de Jaume Roures.
Etiquetes
  • #5 Secret bancari pel forro
    (23/06/17 21:17)

    Toni va dir..
    La fiscalía no autoritza res. Si a cas, són els batlles els que ho han d'autoritzar previa sol.licitud de les parts. Per tant, en aquest cas ha de ser un/a batlle el/la responsable d'aquesta fuga de dades que presumptament ha infringit el secret bancari andorrà. Aviat ho sabrem.

    Respondre
  • #4 Joan de la Cruz
    (23/06/17 21:11)

    No us preocupeu, espanyolets progres i separatistes de tota mena: quan arribi Pluri-Pedro i els comunistes de Podem, tot anirà molt be... (ironia, per si no he estat clar). I aqui, per sort, l'esquerra no governarà mai més.

    Respondre
  • #3 Toni
    (23/06/17 18:29)

    I si no va ser la fiscalia, qui els va autoritzar? És molt greu que els deixessin endur-se les dades de tots els comptes de BPA, es revelació de secret bancari.

    Respondre
  • #2 Andorra for sale.
    (23/06/17 15:27)

    Aquest tràiler només demostra una cosa, Andorra està intervinguda econòmica, social i culturalment per Espanya, només cal desmuntar les duanes per l'annexió definitiva.

    Respondre
  • #1 Jordi
    (23/06/17 14:19)

    Ara diran que es van endur la documentació per error, fins i tot que no se la van endur i que tot és mentida. Sigui com sigui, ens han venut al diable i han traït a tota la gent, que va dipositar la confiança en el país. Tot això que està passant a Andorra, és una mena de cop d'estat encobert o un canvi de model i poders, sense consultar al poble, tractant-nos com si fóssim rucs. Ens han canviat les regles del joc, sense demanar n'hi consultar.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts