La ferida de 92 anys al xoc frontal de Montferrer ingressa a l'UCI a Manresa

La dona, veïna de Navarcles, va patir fractures per tot el cos i també una afectació als pulmons

La ferida de 92 anys al xoc frontal de Montferrer ingressa a l'UCI a ManresaRÀDIO SEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una de les víctimes de l’accident que hi va haver diumenge a la tarda a Montferrer va ingressar ahir a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Segons fonts hospitalàries, la dona, de 92 anys i veïna de Navarcles (Bages), va patir fractures per tot el cos –costals, a les vèrtebres i al sacre–, a més a més d’una afectació pulmonar. Pel que fa a la resta de víctimes, una dona de 62 anys i dos homes, de 62 i 55 anys, veïns de Navarcles, Sant Boi del Llobregat i la Seu d’Urgell, van patir policontusions però van poder ser donats d’alta des d’urgències.

Tots quatre van resultar ferits de gravetat en un accident de trànsit que es va produir diumenge pels volts de tres quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 231,2 de l’N-260 al terme municipal de Montferrer i Castellbò, a l’Alt Urgell. Un Renault Megane Scenic i un Volvo S60 amb matrícula espanyola van col·lidir frontalment per causes que s’estan investigant, fet que va portar el Servei Català de Trànsit (SCT) a haver de tallar la via i a desviar els vehicles pels dos carrils laterals.

Quatre unitats del sistema d’emergències mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets per atendre els implicats, que van resultar ferits de caràcter menys greu. Les quatre víctimes van ser traslladades diumenge a l’hospital de la Seu d’Urgell amb contusions per tot el cos.

tracking