Enxampat 'in fraganti' robant diners en un gimnàs d'Anyós

Arrest d’un empresari que va envestir amb el cotxe la moto d’un soci

Enxampat 'in fraganti' robant diners en un gimnàs d'Anyós

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Feia mesos que remenava bosses del vestidor d’un gimnàs d’Anyós i robava els diners que hi trobava. Sis usuaris del centre esportiu el van denunciar –d’altres tenen previst fer-ho properament– i van alertar l’empresa, fet que va portar la policia a activar un dispositiu de vigilància per mirar d’atrapar el lladre. La col·laboració entre l’equip policial, els socis i el centre va permetre intensificar el control d’accés i extremar les mesures de seguretat per tal de localitzar el possible sospitós.

Policies d’incògnit es van desplegar per les instal·lacions del gimnàs fins que finalment van localitzar el presumpte delinqüent. El van enxampar in fraganti a dins del vestuari i ja tenia a les seves mans 450 euros que acabava de furtar. Segons va explicar el cos policial, els fets van tenir lloc divendres passat pels volts de les dotze del migdia i es va poder detenir l’home, un resident de 45 anys. L’individu està acusat d’un delicte contra el patrimoni per furts continuats.

D’altra banda, la policia va arrestar dijous un empresari, resident de 57 anys, a qui el soci va acusat d’haver-lo envestit amb el cotxe mentre ell conduïa una moto. Després de l’incident la presumpta víctima va avisar la policia i va manifestar haver estat envestit intencionadament quan conduïa la seva motocicleta a prop del seu domicili, a Sispony. Pateix ferides de diversa consideració en diferents parts del cos i la motocicleta també ha sofert danys. La policia va arrestar el suposat agressor per delictes contra la integritat física i contra el patrimoni. El detingut va ser posat a disposició judicial amb càrrecs relacionats amb lesions i la Batllia el va deixar en llibertat provisional.

Conflicte accionarial

Fonts properes al cas van manifestar que la suposada agressió està derivada d’un conflicte civil que mantenen les dues parts. Els dos socis estan en el mateix negoci de restauració i pateixen un conflicte accionarial des de fa temps. La diferència de criteris de com s’ha de solucionar va derivar que, presumptament, l’home de 57 anys seguís amb el vehicle el soci i l’envestís amb el cotxe. La policia, segons fonts del cos, va considerar que no es podia considerar un intent d’homicidi, sinó un delicte per lesions.

tracking