Quatre ferits de gravetat en un xoc frontal entre dos cotxes a Montferrer

Les víctimes de la col·lisió van ser dues dones, de 93 i 62 anys, i dos homes, de 62 i 55

Quatre ferits de gravetat en un xoc frontal entre dos cotxes a MontferrerRàdio Seu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre persones van resultar ferides de gravetat en un accident de trànsit que hi va haver ahir a la tarda a l’N-260 entre Montferrer i Castellbò. Segons va detallar el Servei Català de Trànsit, dos turismes, un Renault Megane Scenic i un Volvo S60, van col·lidir frontalment per causes que es desconeixen al quilòmetre 231,2 de l’N-260, al terme municipal de Montferrer. L’avís del sinistre es va rebre a tres quarts de quatre de la tarda i va obligar a tallar el trànsit i a desviar els vehicles per dos carrils laterals.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar quatre unitats del sistema d’emergències mèdiques (SEM). Segons van detallar des del cos, dues dones, de 93 i 62 anys, i dos homes, de 62 i 55, van resultar ferits greus i tots van haver de ser desplaçats a l’hospital de la Seu d’Urgell.

Accidents a Ransol i Andorra

Per altra banda, la policia i els bombers va informar d’un accident de moto que es va produir ahir pels volts de les onze del matí a la carretera general 2 al quilòmetre 14,9 al seu pas Ransol, a Canillo. Segons van explicar els bombers, una motorista va caure per causes que no se saben i va resultar ferida lleument.

La conductora de la motocicleta, una BMW R 1.100 GS amb matrícula espanyola, una ciutadana no resident de 46 anys, va ser traslladada a l’hospital de Meritxell amb contusions lleus i va ser donada d’alta poca estona després de ser atesa.

L’altre sinistre es va produir a dos quarts i cinc de nou del matí a la CG-1 a l’altura de la rotonda de la Comella, a la capital. Segons va comunicar la policia, dos turismes, un Mercedes Benz C220 amb matrícula andorrana i un Rover 75 amb matrícula espanyola, van xocar. Fruit de la col·lisió va resultar ferida una passatgera del vehicle de matrícula espanyola, que va haver de ser traslladada fins a l’hospital. Segons van nar­rar des del centre hospitalari, la dona, una ciutadana no resident de 35 anys, va resultar ferida lleument amb contusions al cos i va ser donada d’alta després de realitzar-li les cures de les ferides.

RESCAT D'UNA FAMÍLIA A ORDINO

Els bombers van haver de realitzar ahir un rescat amb helicòpter a la via ferrada de Segudet, a Ordino. Segons van explicar fonts del cos,van ser avisats pels volts de les quatre de la tarda que una família, un matrimoni amb dues nenes petites, havia quedat atrapada en un punt de la ruta de muntanya de la població ordinenca. Un equip de muntanya i també l’helicòpter es van traslladar fins al lloc on es trobaven i van haver de practicar un rescat amb cordes durant mitja hora a una de les menors, que havia quedat atrapada ja que havia anat pujant, deixant enrere la resta de la família, fins que no va poder seguir. Segons van precisar, cap dels membres de la família va patir ferides de consideració.

tracking