Un home, en estat crític per un apunyalament

L’intent d’homicidi va tenir lloc a Encamp per motius desconeguts i la víctima va ser traslladada a Barcelona i encara no ha declarat

Un home, en estat crític per un apunyalamentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove encampadà es troba en estat crític ingressat en un hospital de Barcelona a conseqüència de les ganivetades i cops amb un bat de beisbol al cap que va rebre la nit de divendres a dissabte al seu domicili, a Encamp. Les fonts policials indiquen que els fets van tenir lloc pels volts de les onze de la nit en un edifici de l’avinguda Príncep Benlloch. La víctima va sortir del seu domicili cap al passadís del replà totalment ensangonada després d’haver rebut l’agressió. Els veïns, alertats pel soroll, el van veure i van trucar a la policia tot avisant de l’estat greu en què es trobava el jove. La patrulla del cos de seguretat i l’ambulància van arribar al lloc dels fets cap a dos quarts de dotze de la nit.

Etiquetes:

Els agents es van trobar la víctima en una situació crítica, mig mort, i va ser traslladat immediatament en ambulància a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. La complicació de les ferides va comportar que durant la matinada els metges decidissin que era imprescindible traslladar el ferit a Barcelona. Un helicòpter, segons les mateixes fonts, va portar el jove a un hospital barceloní, on va ser ingressat a la unitat de crítics. Altres fonts properes al cas van comentar que durant la jornada d’ahir l’evolució va ser positiva, el jove es troba a la unitat de semicrítics i la seva vida encara corre perill.

La declaració, clau

La policia està investigant els fets per determinar qui o quins van ser els agressors. El motiu pel qual encara no s’han identificat es basa en el fet que el ferit ha estat inconscient a causa de les intervencions quirúrgiques derivades de les ganivetades. Un cop ja estigui en condicions de prestar declaració la policia confia que donarà la informació de com es van produir els esdeveniments i permetrà la identificació de l’agressor. Les fonts policials consultades van incidir que, tot i que la declaració de la víctima és la clau, ja es disposa d’indicis importants respecte a qui va ser l’autor o els autors de l’agressió, així també com de la possible motivació dels fets. Precisament el fet que encara no s’hagi pres declaració a la víctima és el principal factor pel qual no s’ha produït encara cap detenció ja que el testimoni és la clau. Les altres fonts consultades van apuntar que com que hi ha algun potencial sospitós s’han pres les mesures escaients per evitar que pugui fugir del país.

Les previsions dels investigadors passen perquè avui o com a molt tard demà es pugui prendre la declaració al ferit. Sense tenir encara els detalls, les fonts consultades van destacar que segurament els fets es qualificaran com a intent d’homicidi perquè les ganivetades rebudes, i possiblement també cops amb un objecte contundent, van estar a punt de provocar-li la mort.

Un home, en estat crític per un apunyalament

tracking