Neu

Viladomat demana comparèixer al Consell per Grandvalira

La comissió d’Economia del parlament haurà de tractar la petició i decidir i acordar una data

Viladomat demana comparèixer al Consell per Grandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Viladomat té la intenció de comparèixer al Consell General per donar detalls de la seva intenció de dissoldre Nevasa i posar fi per tant a Grandvalira. L’accionista majoritari de Saetde vol explicar-se davant dels consellers generals després del conflicte obert a tot el país per la desaparició de la marca. Fonts parlamentàries van detallar que Viladomat va entrar una carta a Sindicatura ahir al matí on explicitava la seva voluntat de realitzar una compareixença a la comissió legislativa d’Economia.

Un escrit on no va plasmar ni el contingut ni les condicions en què s’ha de dur a terme la declaració i ni si aquesta vol que sigui pública o no, tot i que segons el reglament del parlament les compareixences han de ser obertes. Malgrat que casualment la comissió parlamentària es va reunir ahir al matí per analitzar l’informe del projecte de llei d’allotjament turístic, les mateixes fonts van assenyalar que els parlamentaris hauran de tractar la petició de Viladomat en la propera trobada que se celebrarà dijous que ve a les deu del matí.

La carta es traslladarà així al president de la comissió, el conseller liberal Josep Majoral, perquè els set membres del grup decideixin com donar sortida a la demanda cursada pel soci majoritari de Saetde, que va optar per trencar la societat que explota el domini esquiable arran de la declaració d’interès nacional de la plataforma de Soldeu.

tracking