Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Fets de Naturlàndia

El treballador que va matar l'os va disparar amb el seu rifle particular

La policia està en espera que els banders li traspassin el cas per investigar si es va produir o no un delicte amb l’abatiment de l’animal
La polèmica per l’abatiment de l’os Torb a Naturlandia es manté, i ahir es va confirmar que l’empleat que va disparar contra l’animal va utilitzar el seu rifle particular i no una arma del parc. Aquest és un dels elements que s’hauran d’analitzar en la investigació sobre els fets que la policia obrirà quan els banders els entreguin l’expedient. Fonts properes al parc van indicar que suposadament l’empleat va pujar amb l’arma quan se’l va avisar que s’havia escapat l’os. Però els protocols, segons aquestes fonts, no recullen la possibilitat de portar una arma pròpia a les instal·lacions, i molt
  • #18 karlitos
    (17/06/17 22:08)

    Jo pergunto.....? per anar a votar tb puc portar la meva arma particular.....????? o nomes per anar a treballar al comù o naturlandia que es una ramificaciò dels diners publics de Sant Julià.....? i se algu dia soc cónsul despres de una campanya fraudulenta puc continuar send cónsul.....?

    Respondre
  • #17 El País de les mil meravelles
    (17/06/17 17:48)

  • #16 Enzo
    (17/06/17 16:54)

    No sé perque ens molestem a parlar de aixó si finalment no pasarà res!! En aquest pais no fa tant un policia va dispara contra la comisaria i segurament en algun puesto més i no va pasar res. S'en va anar a caseta amb una bona paga i ja esta!!! Llastima de governants que tenim!!!

    Respondre
  • #15 Pau.
    (17/06/17 16:21)

    Sr. Vila, deixi de fer de “Primo de Zumosol” d'UL i el seus entorns. Elimini el parc d'animals. ¿Això posarà en evidència els seus creadors: Pintat, Sangrà, Gil i Torrentallé? Ja són grandets per explicar-se per ells mateixos. I no serà que no els varen avisar!

    Respondre
  • #14 irene
    (17/06/17 16:07)

    Oposició d'UL que no digueu res?, Que teniu por de preguntar? Tant silenci,tant calladets, em feu malpensar.....

    Respondre
  • #13 canya al mono
    (17/06/17 15:32)

    Vull esperar a l'informe que s'està fent, crec al meu entendre que tindria que ser públic, i després de veure que ha passat, que es prenguin les mesures escaients tant legalment com professionalment. Naturlandia ha demostrat la direcció i el departament de comunicació que no son profesionals ni estan a la alçada de diriguir ni de comunicar, jo un poble ignorant hagués fet un comunicat igual i presentar-lo, quina imatge més patètica. Cal fer com feien els romans demanar caps i tallar-los, algún amic meu estaria content, o com feien a frança degollar-los,

    Respondre
  • #12 CDiego
    (17/06/17 11:15)

    Crec que son mes perillosos els de fora de la tanca que els animals que estan dins. Lamentable.

    Respondre
  • #11 Muflo del patapou
    (17/06/17 10:53)

    Amic Pep portes tot el mandat Defensant els anteriors mandataris i intentar minimitzar tot un conjunt de actuaccions que han deixat el poble de st julia a nivell zero per la pitjor parròquia a nivell de imatge de gestio comunal cònsols targetes intervenció etc etc ..han fet de Naturlandia un Niu de endollats tothom hu sap.. que es reflecteix amb la mala gestió accidents al tobotron; un os que s'escapa i el maten i amb explicacions diferents deixant encara pitjor la imatge de gestió.. Aviam si tanquem el Park  Sería el mes sensat del seu mandat.

    Respondre
  • #10 Tots som Torb
    (17/06/17 10:43)

    A mi m'agradaria que es faci públic qui el nom de l'assassí del pobre Torb. Que personatges com aquest es passegin armats com si res no em fa gens de gràcia. El Torb ha estat una víctima més de la mala gestió, la manca de professionalitat, la manca de sentit comú, la manca d'humanitat i tantes mancances més que no només campen per Naturlàndia malauradament. Us recordo que en Torb és la segona víctima de la mala gestió d'aquest parc: també van assassinar un cavall. Sí: assassinat, ja que va morir de desnutrició i abandonament. Tot plegat vergonyós. Ja va sent hora que es promogui una llei de protecció animal amb cara i ulls.

    Respondre
  • #9 Cerni.
    (17/06/17 10:04)

    Ha arribat l'hora que el Sr. Vila posi al dia la seva retòrica barroca, força llefiscosa, repetitiva, antiquíssima, autocomplaent, que et pot fer gràcia dues vegades, on prima, malauradament, la forma sobre el contingut. I així alguna cosa positiva en podrà treure d'aquesta crisi.

    Respondre
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts