Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
meteorologia

L'onada de calor farà que les temperatures màximes superin els 30º tota la setmana

Actualitzada 12/06/2017 a les 06:51
L’estiu és a tocar i la calor es fa notar més que mai aquests dies al país. Segons dades del portal www.meteo.ad la temperatura màxima durant tota la setmana superarà els 30 graus cada dia, i en canvi la mínima no baixarà dels 16, a la capital. Les dades de les altres estacions també donen altes temperatures a 1.500 metres, on fregaran els 30º, però al Pas de la Casa cauen en picat i no arribaran als 20 de màxima gairebé cap dia. Per altra banda, les mínimes es mantindran entre els 16 graus a Andorra la Vella i els 13 del Pas la majoria dels dies.
L’absència de vent farà incrementar encara més la sensació de calor, i la previsió per a tota la setmana és que bufi de manera dèbil o com a molt moderada però amb una mica més d’intensitat als cims. Al cel no hi haurà núvols i tampoc es preveuen precipitacions enlloc del país. Només aguanta un centímetre de neu a Sorteny.
El servei de Meteorologia adverteix, però, que les seves previsions són molt fidedignes de cara a demà i demà passat però que més enllà, encara hi ha marge per a alguna possible variació.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts