Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut un home de 34 anys expulsat del país per agredir a la seva exparella

L'agressor, que tenia prohibit entrar en contacte amb la dona, va entrar a la casa sense el consentiment d'aquesta i duïa una navalla
Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia.

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia

Una imatge d'arxiu de l'edifici central de la policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 12/06/2017 a les 17:15
Un home no resident de 34 anys va ser detingut el passat dimarts a la tarda a Andorra la Vella com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física en l'àmbit domèstic, contra la intimitat i inviolabilitat de domicili, contra la funció pública i contra la seguretat col·lectiva. L'arrestat hauria agredit la seva exparella, amb la qual tenia una prohibició judicial d'entrar en contacte, Posteriorment li va agafar les claus del domicili i va entrar-hi sense el consentiment de la víctima.

El detingut estava expulsat del Principat governativament, i per tant va desobeeir l'ordre. A més, en el moment de la detenció se li va trobar una navalla amb una fulla de 8 cm, que hauria fet intenció de treure de la butxaca del pantaló quan els agents el van controlar.

Aquesta va ser una de les 15 detencions que va fer la policia durant la setmana del 5 a l'11 de juny, de les quals tres van ser per delictes contra la salut pública, set contra la seguretat del trànsit i cinc per altres delictes. Una d'aquestes últimes també va ser per delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. En aquest cas, van ser una parella d'un home i una dona de 32 i 38 anys qui s'haurien agredit mútuament. 

Per altra banda, entre els detinguts per un delicte contra la seguretat del trànsit destaca un no resident de 32 anys, amb una taxa de 1,63 g/l, que a més va ser acusat presumptament d'haver desobeït, resistit i injuriat greument els agents de policia en el transcurs del seu control. L'home havia estat controlat prèviament pels agents del servei de circulació del comú d'Andorra la Vella ja que havia conduït de manera poc adequada per la via. 

També cal remarcar que el dimecres un noi de 18 anys va ser controlat consumint una cigarreta de marihuana i hauria ofert a dos menors que es trobaven amb ell. Arran de l'enquesta que la policia va realitzar al jove detingut, al dia següient es va arrestar un altre jove de 18 anys que hauria venut el prodcute al primer jove. Ahir al vespre es va fer una detenció molt similar: un jove de 18 anys, presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, va ser controlat consumint una cigarreta de marihuana, i  hauria fet cessió d'aquest estupefaent a dos menors que es trobaven amb ell en el moment del fets. A més, se li va trobar 1,7 grams de marihuana en la seva possessió.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts