educació

Els alumnes del María Moliner repeteixen l'examen d'economia

Un error en la prova de divendres va provocar les queixes de la professora de batxillerat

Els alumnes del María Moliner repeteixen l'examen d'economiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dia després, els alumnes de l’escola espanyola María Moliner, van poder repetir l’examen de selectivitat de l’assignatura Economía de la Empresa, després que una professora reclamés la repetició d’aquest, ja que el format de la prova havia canviat sense avisar, i els alumnes no s’havien preparat per a les noves condicions. Segons van explicar els alumnes, la UNED, la responsable dels exàmens, tenia un model en el qual només hi havia preguntes tipus test, però quan els alumnes es van presentar divendres passat, es van trobar que només la meitat de l’examen era així. L’altre 50% estava format per preguntes a desenvolupar. Alguns alumnes es van queixar, però va ser la mateixa professora de l’assignatura qui va reclamar la repetició i va ser acceptada.

Els estudiants van tenir la possibilitat de fer la prova el mateix dia i després repetir-la l’endemà [per ahir]. Alguns van preferir assistir a les dues convocatòries perquè “així tinc més temps per estudiar i preparar-me la prova”, deia un d’ells. De totes maneres, només la meitat de la classe es va presentar ahir. “En total érem uns 30 i avui som una dotzena. És cert que poder repetir l’examen ens va bé, i per això estem aquí, però la majoria de nosaltres no ens vam queixar i sabíem la temàtica”, afirmava una altra alumna.

Divendres a la tarda, un cop admesa la reclamació, els alumnes de l’escola espanyola van rebre trucades i correus electrònics anunciant-los que tenien la possibilitat de poder repetir l’examen l’endemà.

tracking