Educació

Els exàmens del Pobpro començaran el dilluns

Els exàmens del Pobpro començaran el dilluns

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

40 alumnes estan convocats a partir del dilluns, i fins al dimarts dia 20 de juny, a realitzar els exàmens de la prova oficial de batxillerat professional (Pobpro) que es faran al centre de Formació Professional d’Aixovall, segons va informar el ministeri d’Educació ahir a través d’un comunicat de premsa. En aquesta convocatòria, tots els alumnes –32 d’escolars i 8 més que es presenten per lliure– que estan cridats a participar-hi s’hauran d’examinar de la modalitat escollida de batxillerat professional, que són cinc: activitats físiques, esportives i de lleure; animació socioeducativa; estètica, cosmètica i perfumeria; secretariat multilingüe; i sistemes i xarxes informàtiques.

No tots els candidats es presenten a tots els exàmens, ja que els que van per lliure podran fer-ho de manera esglaonada perquè tenen un termini de 5 anys per obtenir el títol de batxillerat. Els resultats de les proves sortiran publicats el dia 23 al taulell d’anuncis del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i també a la pàgina web www.educacio.ad.

La formació professional és una de les sortides en què més treballen les administracions, tant el mateix ministeri d’Educació com Actua, per donar la millor base possible als alumnes perquè puguin desenvolupar-se en el món laboral. El ministre Eric Jover va clausurar fa uns dies el projecte Tàndem, una iniciativa d’Actua per unir sinergies entre les diferents àrees de formació, amb l’objectiu d’aprendre a resoldre un problema real que tenia una empresa.

tracking