col·lectius

El Comunal acull 12 hores d'esport solidari en benefici de la lluita contra el càncer

El Comunal acull 12 hores d'esport solidari en benefici de la lluita contra el càncerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Estadi Comunal acollirà les 12 hores d’esport Vall Banc contra el càncer des de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de deu de la nit, que ha organitzat l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca). L’activitat, la segona de l’any que tira endavant l’entitat, consisteix en una jornada non-stop d’esport durant dotze hores i l’entrada és lliure i gratuïta. Tots els participants podran prendre part a totes les activitats que s’han preparat amb la col·laboració de més de vint entitats esportives. L’objectiu de la jornada solidària, que s’ha pogut organitzar gràcies al suport de Vall Banc i a la col·laboració de les diferents associacions, federacions i clubs esportius del país, és donar a conèixer l’Associació Contra el Càncer i encoratjar la societat a practicar esport.

Al llarg de tota la jornada, l’Estadi Comunal acollirà tot tipus d’activitats esportives que han preparat les diferents entitats col·laboradores com ara futbol, bàsquet, handbol, rugbi, minigolf, bàdminton, tennis taula, atletisme, escacs, vòlei, simuladors de conducció o cúrling. També es podran provar les hand-bikes, fer un entrenament d’espartans i classes dirigides de zumba, hip-hop, pilates, ioga i cycling, entre moltes altres més.

La jornada solidària es completarà amb accions lúdiques i culturals, com ara les dels Castellers d’Andorra que oferiran una actuació. També es comptarà amb les intervencions de tres grups de música del país per amenitzar la festa (Grup Pali, Shuffle Express i el duo B-Sharp).

Al migdia, perquè tots els assistents puguin recuperar forces, s’ha preparat una arrossada popular a càrrec del Rebost del Padrí. Els tiquets d’aquest àpat tindran un preu de 4 euros, dels quals una part del benefici anirà destinat a l’associació i qui no les hagi adquirit de manera avançada les podrà comprar avui al mateix Estadi Comunal.

tracking