Oci

Unes 3.000 persones prenen part a la Festa de la Joventut

Els concerts i les diverses activitats es van celebrar tot i el mal temps

Unes 3.000 persones prenen part a la Festa de la JoventutCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé un total de 3.000 joves van participar a la 13a edició de la Festa de la Joventut, que es va celebrar al Parc Central divendres i dissabte. Una xifra que és molt similar a la que ja hi va haver l’any passat. Les actuacions dels disc­jòqueis Jexthrill, Germi i DJ AAC i la festa Flaix, previstes per dissabte a la nit, es van desenvolupar amb total normalitat i el jovent va poder gaudir dels concerts i també de les diverses activitats esportives i lúdiques programades.

“Malgrat la meteorologia i el mal temps, que ha provocat l’anul·lació d’alguns esdeveniments, valorem molt positiva l’edició d’enguany”, va explicar el cònsol menor, Marc Pons. Dotze agents de seguretat, sis tècnics del departament de Joventut i sis més de circulació van desplegar un cordó de seguretat al voltant del recinte per impedir l’entrada de begudes alcohòliques. Pons va destacar que aquest dispositiu, que ja es va realitzar l’any passat, va funcionar de manera correcta i va servir per requisar 10 ampolles, mentre que l’any passat es van decomissar dos cubells i mig de begudes. A més, com a novetat d’enguany, dins del recinte de la festa es va prohibir la venda de begudes alcohòliques també als majors d’edat. “Aquesta és la bona via i segurament ho repetirem la següent edició”, va concloure el cònsol menor.

La festa va començar divendres passat amb l’actuació de Batocam, de l’Escola andorrana, i del Cor Rock d’Encamp. Més tard, el grup Punkers Love the 80’s va tancar les actuacions de divendres. Dissabte es va celebrar el torneig de bàsquet 3x3 i la batalla de rap, així com les actuacions musicals de la nit.

tracking