La policia deté un conductor que anava begut i sense carnet

L’home, que va perdre el control del vehicle, era reincident i va quintuplicar la taxa permesa

La policia deté un conductor que anava begut i sense carnetCOMÚ SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d’un turisme Audi A4, que quintuplicava la taxa permesa d’alcoholèmia i tenia suspès el carnet de conduir, va ser detingut ahir de matinada en perdre el control del vehicle i topar amb un fanal de l’enllumenat públic i un arbre, causant danys a dos vehicles estacionats. Del mobiliari urbà del carrer, també va resultar lleugerament afectada una marquesina d’autobús. En el control d’alcoholèmia que va fer-li la policia, l’home va donar 2,68 grams per litre de sang.

Resident a Andorra i de 32 anys, el conductor va patir l’accident deu minuts abans de les dues de la matinada quan circulava en sentit sud per l’avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria, a l’altura del número 20 d’aquesta via. En un primer moment, va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, però aviat va ser donat d’alta. La policia va detenir-lo just després.

Segons fonts de la investigació, l’home hauria comès dos presumptes delictes: un contra la seguretat en el trànsit pel fet de conduir sota la influència de l’alcohol, per sobre de la taxa permesa, i l’altre, contra l’administració de justícia, perquè, en el moment de l’accident, tenia el carnet de conducció suspès, precisament per una anterior conducció sota els efectes de l’alcohol. El cotxe que portava era de matrícula andorrana.

El jove resident, que va romandre detingut a les dependències de la policia, abans de passar a disposició judicial, haurà de fer front també a l’agreujant de reincidència.

tracking