La investigació apunta que un conflicte per diners va motivar l'apunyalament

L’atacant, un andorrà amb antecedents i d’entre 30 i 40 anys, va ingressar ahir a la nit a la Comella

La investigació apunta que un conflicte per diners va motivar l'apunyalament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els primers indicis de la investigació apunten que hi hauria un deute econòmic rere l’agressió amb tisores que va acabar dimecres passat amb un home ferit després d’una baralla prop de la Repsol de Santa Coloma, segons ha pogut saber el Diari. L’agressor –que té antecedents penals– va declarar ahir a la Batllia i a última hora de la nit va ingressar al centre penitenciari, mentre que l’agredit es recupera de les ferides ingressat a l’hospital de Meritxell.

Fonts policials expliquen que es tracta de dos homes andorrans d’entre trenta i quaranta anys. La versió que han mantingut fins ara els implicats és que discutien per motius econòmics arran que un d’ells hauria comprat un cotxe a l’altre. La investigació apunta, però, que la baralla va produir-se per un deute contret en activitats dubtoses. A última hora d’ahir va prendre’s declaració a l’agredit, que es trobava estable i ingressat a planta amb ferides a l’esquena, el braç i les costelles, després d’haver passat la nit a l’UCI. La ferida de més importància i per la qual els metges van haver d’estabilitzar-lo la va patir a l’esquena, al costat esquerre, però no va afectar-li els òrgans.

Segons la investigació, els dos homes van quedar a la benzinera de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma, on després de discutir durant una estona l’agressor va atacar l’altre home amb l’arma blanca. Els testimonis van poder separar-los i immobilitzar l’atacant i posteriorment va comprovar-se que l’arma utilitzada havien estat unes tisores, que van localitzar-se al mateix lloc dels fets tacades de sang.

Els dos treballadors de la benzinera que van separar-los van ser cridats a declarar el mateix dimecres al vespre, segons va confirmar anit un d’ells.

Durant la matinada de dimecres a dijous i fins ahir la tarda, l’agressor va romandre detingut a les dependències policials, on s’hauria mostrat reticent a declarar. Posteriorment, va passar a disposició i avui passarà la primera jornada d’internament a la presó de la Comella.

tracking