Estacions d'esquí

Camp convida Nevasa a solucionar les discrepàncies perquè Grandvalira no sigui dissolta

De moment, Camp descarta que el Govern entri en la discussió però avisa que si cal intervindran perquè no s’hagi d’arribar a l’extrem de la dissolució.

Camp convida Nevasa a solucionar les discrepàncies perquè Grandvalira no sigui dissoltaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la presentació del balanç de la campanya turística d'hivern, el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, ha indicat que espera que la decisió de dissoldre Grandvalira “es pugui reconsiderar” perquè l’estació d’esquí és molt important pel turisme de neu a Andorra. El ministre convida al consell d’administració de Nevasa que es reuneixi per solucionar les discrepàncies. En relació a les crítiques al Govern, el ministre ha recordat que l’executiu no ajuda econòmicament a realitzar les obres de Soldeu que vol fer Ensisa i que Andorra Turisme ha invertit els últims sis anys 20 milions d’euros per comunicar el producte de neu, i Grandvalria ha estat la més beneficiada. A més, anima l’oposició i les parròquies a aparcar les discrepàncies i a “remar tots en la mateixa direcció” perquè "el país no avançarà si entrem en guerretes de parròquies".

Per això demana que els actors implicats es reuneixin per abordar el problema perquè “pensar que Andorra podria continuar sent competitiva a nivell d’esquí sense comptar amb Grandvalira és totalment erroni”. De moment, Camp descarta que el Govern entri en la discussió però avisa que si cal la internevció de l'executiu perquè no s’hagi d’arribar a l’extrem de la dissolució ho faran. El ministre de Turisme i Comerç també ha recordat que l’estació d’esquí és una marca de prestigi a nivell europeu i té el domini esquiable més important del sud d’Europa; “seria un error no reconsiderar la decisió”, ha sentenciat Camp.

tracking