Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Els estudis sobre l'heliport es faran en quatre fases i no es completaran si un és desfavorable

S'adjudiquen els treballs de redacció del projecte per un import de 362.818 euros
Vista de la zona on s'ha de construir l'heliport.

Torres confia a tenir heliport malgrat les queixes veïnals

Vista de la zona on s'ha de construir l'heliport.

Fernando Galindo
Actualitzada 31/05/2017 a les 20:29
El Govern ha aprovat l’adjudicació dels treballs de redacció de la documentació necessària per a la construcció de l’heliport nacional, així com la direcció d’obres, per un import de 362.818 euros. Tal com ha recordat el ministre portaveu, Jordi Cinca, aquests treballs es faran en quatre fases que seran consecutives i en cas que una no sigui satisfactòria no es farà la següent.

Així, segons ha posat en relleu Cinca, si alguns dels estudis que s’han de fer donen com a resultat que els treballs “no poden tirar endavant” o que la “ubicació no sigui la ideal”, la següent fase ja no es farà. Malgrat tot, Cinca ha expressat l’esperança que aquests informes que han d’elaborar un equip multidisciplinari siguin favorables i que, per tant, es pugui continuar endavant el projecte. En aquest cas, s’espera que a finals del 2017 es puguin adjudicar i iniciar els treballs de la urbanització de la parcel·la, i que durant el primer semestre del 2018, es puguin adjudicar els treballs de construcció de l’heliport, amb la voluntat que pogués entrar en funcionament el 2020.

L’adjudicatària ha resultat l'UTE formada per Engitec-Suport, EC-Aitor Martin i Euroconsult, que faran estudis en diferents àmbits (aeronàutics i meteorològics, urbanístics i obra civil i arquitectònics) per determinar que la ubicació on es vol construir l’heliport nacional és la idònia.

D’altra banda, el consell de ministres ha licitat el concurs per a la unificació del disseny dels anuncis que es troben a les rotondes. En un primer moment es farà l'harmonització de la publicitat d’esdeveniments a nou rotondes de tot el país. També s’ha aprovat convocar un concurs per a la compra d’un camió llevaneus per a l’àrea de Conservació i Explotació de Carreteres.
  • #1 ciutadana
    (31/05/17 22:44)

    362.818€ per fer fet uns estudis que potser bo serviran per res??? Però que ens em begut l' enteniment o que? o es que en aquesta sessio han corregut al.lucinogens?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts