educació

El projecte Tàndem tindrà una segona edició l'any vinent

Perfumeries Júlia estudiarà com implantar els projectes dels alumnes d’FP

El projecte Tàndem tindrà una segona edició l'any vinentXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte Tàndem, que vincula els alumnes d’FP d’Aixovall amb el món empresarial, tindrà una segona edició l’any que ve, com va assegurar Imma Jiménez, directora d’Actua. “Està totalment garantit i la setmana que ve acabarem de tancar com es farà”, va dir, i també va fer una valoració molt positiva de l’experiència durant l’entrega dels premis amb què va finalitzar aquesta primera edició i que va comptar amb l’assistència del ministre d’Educació, Eric Jover, al mateix centre d’Aixovall, “estem molt satisfets de com ha anat i sobretot de l’esforç que han posat els alumnes, la implicació que han tingut els professors i la col·laboració del sector empresarial”.

El Carles Serra, l’Anna Sofia Santos, la Sumana Sanjana i l’André Filipe Sousa són els alumnes que van formar l’equip vencedor, junt amb la Gemma Minguillón i l’Emma Roc, les dues coach. La seva col·laboració va generar “una aplicació de geolocalització que informa Perfumeries Júlia sobre l’estona que el client ha passat a la botiga, els productes que ha visitat i les compres que ha fet. Amb aquestes dades se’ls podrà fer promocions personalitzades”, va explicar el Carles.

Els projectes estaven destinats a ajudar Perfumeries Júlia a conèixer millor els seus clients i Anna Caballero, tècnica de màrqueting de la cadena de perfumeries, en va quedar molt satisfeta, “des de Júlia creiem que el projecte pot ser molt viable. Segur que en un futur el tindrem present per poder-lo implantar”, va dir.

Finalment, els exàmens de final de curs impediran als alumnes anar a presentar el seu projecte al Bussiness BCN.

tracking