Roben dues caixes fortes i el sistema de gravació d'una immobiliària

La policia sospita que els lladres coneixien el negoci perquè sabien on se’ls estava gravant

Roben dues caixes fortes i el sistema de gravació d'una immobiliàriaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els empleats d’Eix Immobiliària s’han adonat aquest matí que els havien entrat a robar. El local té dues entrades i els assaltants van utilitzar la de la part posterior sense trencadissa evident. Els investigadors, segons fonts properes al cas, treballen amb la hipòtesi que els lladres coneixien el negoci perquè eren conscients que se’ls gravava i tenien clar on es trobava el sistema amagat on estaven els discs durs amb els continguts de les imatges. I possiblement també tenien controlat el sistema d’alarma.

El botí obtingut seria el contingut de dues caixes fortes on no es guardaven diners, sinó documentació relacionada amb operacions immobiliàries. Les mateixes fonts van comentar que no ha transcendit quins eren exactament els tipus de documents que estaven dins de les caixes fortes sostretes. Els assaltants es van endur també els discs durs de les gravacions de la càmera de seguretat. La precisió del cop va fer que durant tot el diumenge ningú s’adonés del robatori i fins a primera hora d’ahir, quan s’anava a obrir novament el negoci, no saltés l’alerta i s’avisés la policia.

Altres fonts policials van indicar que es van desplaçar fins a la immobiliària unitats de la policia científica per cercar indicis. S’analitzen també les imatges de les càmeres dels locals propers. Es sospita, però, que podrien haver actuat amb guants. La teoria més plausible és que l’objectiu era robar les caixes fortes entenent que s’hi guardaven diners en efectiu i que finalment el botí es limitava gairebé a documentació.

tracking