Detingut per robar un cotxe i conduir begut

A l’arrestat, de 21 anys, se l’acusa d’un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit

Detingut per robar un cotxe i conduir begutFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove resident de 21 anys va ser detingut dissabte al matí a la capital per conduir begut i sense carnet, per intent de fuga i per haver robat dos vehicles al Principat. La policia l’acusa de dos possibles delictes: un contra la seguretat del trànsit pel fet de conduir sota una taxa d’alcohol per sobre de la permesa, i l’altre, per robar dos vehicles. A més, també s’enfronta a una possible sanció administrativa pel fet de portar cotxe sense permís de conduir.

El noi va ser detingut quan passaven deu minuts de les vuit del matí de dissabte, pocs minuts després d’haver encastat la furgoneta que va robar contra un fanal al carrer Poblador de la capital. El vehicle, segons la policia, l’hauria sostret a Santa Coloma. A més, també va robar, la mateixa matinada, un altre turisme estacionat a la mateixa localitat, segons van denunciar els titulars d’aquest vehicle. Després d’encastar la furgoneta, el jove va intentar fugir a peu i posteriorment va ser localitzat i detingut pels agents després de rebre l’avís d’un particular. Un cop detingut, els agents el van sotmetre a un control d’alcoholèmia i van certificar que el jove circulava amb una taxa d’alcohol d’1,40 g/l. El conductor s’enfronta a una pena de fins a un any de presó o d’arrest per conduir begut i a una altra pena d’entre un i sis anys entre reixes per robatori.

Aquest no és l’únic cas estrambòtic en què s’acusa un conductor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. El més sonat es va produir el mes de març passat quan un home resident de 52 anys va ser detingut amb la taxa d’alcohol més elevada registrada al món. El conductor va donar 4,85 g/l i va superar el rècord existent i que fins aleshores tenia un basc que havia estat interceptat l’agost de l’any passat per la policia francesa. Un altre cas conegut és l’ensurt, el 6 d’abril passat, després que un conductor d’una camioneta atropellés un turista davant del comú de la capital provocant-li diverses fractures. El conductor, que va ser detingut després d’haver intentat donar-se a la fuga, va donar positiu per alcoholèmia. A l’abril, un home resident de 74 anys va ser detingut després de donar positiu per alcoholèmia i ferir una dona resident de 30 anys i un menor d’edat a la parròquia de Canillo. Fa un mes, un home resident de 53 anys va ser detingut a la Massana per conduir amb una taxa de 2,95 g/l.

tracking