Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La dona que es va perdre al coll de la Gallina es recupera favorablement

Actualitzada 26/05/2017 a les 06:51
La dona de 73 anys i veïna de Santa Coloma que es va perdre dimarts al vespre al coll de la Gallina i que va ser trobada sana i estàlvia a territori català dimecres al migdia es recupera favorablement de les contusions que es va produir arran de la caiguda que va patir durant la sortida que va fer a la muntanya. Segons va explicar ahir la família de la dona i del seu marit, la padrina va patir diversos cops a les cames i a l’esquena a conseqüència de la caiguda que no li van permetre aixecar-se i caminar. Va decidir esperar que es fes de dia amb la confiança que amb la llum la trobarien. Al tancament d’aquesta edició es mantenia hospitalitzada recuperant-se dels cops patits.
La dona i la seva família, mitjançant un escrit, van manifestar l’agraïment a la tasca dels bombers, la policia, els banders i els membres de Protecció Civil, així com als mossos d’esquadra, als bombers de la Generalitat i als voluntaris en la recerca i el rescat.
Etiquetes
  • #2 tots igual
    (28/05/17 13:01)

    com s'estan recuperant la resta de pacients de l'hospital nostra senyora de meritxell?? no vull ser insensible pero solament sembla que hi ha una clase de victimes

    Respondre
  • #1 Andorra
    (26/05/17 14:30)

    Perdó un petit incis, va ser trobada e territori Català ??? Sera en territori Espanyol, si a passat la frontera a entrat a Espanya, encara no conec cap pais que es digui Catalunya, i no crec que el conegui.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts