Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
salut

L'usuari pagarà més si es visita a fora o si va directament a l'especialista

La reforma està bloquejada per les diferències respecte a si el sobrecost d’anar al metge a l’estranger o no visitar-se primer al de capçalera ha de ser gran o petit
La reforma sanitària es troba bloquejada per les diferències de criteri entre el Govern i el director de l’hospital, Josep Maria Piqué, que se centren a com s’ha de penalitzar els usuaris que no vulguin seguir els nous protocols d’atenció mèdica. Bàsicament, la reforma comporta per als ciutadans que hauran de pagar més si opten per visitar-se amb metges de fora d’Andorra, tot i que estiguin convencionats amb la CASS, quan aquest servei ja s’està oferint al país. El segon motiu de pagament extra arriba quan l’usuari en comptes d’anar en primera instància al metge de capçalera que tindrà assignat
  • #11 GLA
    (26/05/17 06:52)

    A la llarga, penso que el poble no tardarà a baixar al carrer ! Començem a tenir els collons plens dels disbarats ! 

    Respondre
  • #10 GLA
    (26/05/17 06:50)

    Una PUTA VERGONYA ! una llei copiada al 100% de l'espanyola ! Colla de venuts !! Em fan fàstic ! Una decisió totalment ridícul i sense sentit ! 

    Respondre
  • #9 còpia espanya
    (25/05/17 21:48)

    Que volen fer una sanitat con l'Espanyola, dons gratuïta el 100per100 i els mateixos hospitals i els mateixos professionals.Si el país no disposa d'especialistes per això anem fora. Surt a les noticies reformes a Espanya i al cap d'uns dies paff.. la mateixa reforma apliquen aquí. Això es un govern sense iniciativa. Mobilitat a tot el país, tots en de sortir i parar aquesta barbarie.

    Respondre
  • #8 Nikita
    (25/05/17 19:00)

    Quina porqueria de llei, primer pagar dos cops la consulta, una al de capçelera i altra a l'especialista, despres si has de demanar a la feina per anar-hi també dos cops i mes hores que has de recuperar. Aquesta es la millor sanitat del mon??!! Si fam aixo no crec que li duri massa el titol.

    Respondre
  • #7 Berenar de negres
    (25/05/17 15:49)

    Esteu més preocupats per la salut econòmica del Saas que de la salut dels malalts, que és a qui se li repercuteixen totes les despeses a través d'impostos i retallades.

    Respondre
  • #6 David
    (25/05/17 14:16)

    Cada dia més decepcionat del meu pais!

    Respondre
  • #5 Toni
    (25/05/17 11:13)

    La sanitat a Andorra és un vedat privat de caça perquè en molts casos es cobren sous desorbitats, aquesta reforma només té un perdedor, el malalt.Necessitem més sanitaris i menys directius,penso que la sanitat està totalment parasitada.

    Respondre
  • #4 S'ha de ser ruc
    (25/05/17 10:15)

    No només el que diu anela, jo tinc atrosis a un genoll, el metge de capcelera, que de moment puc elegir jo, no en té ni p.. ideia de com es tracta. Hem va donar un tractament de tres mesos que, una mica més i em trinxa l'estómac. Tot per no anar directa al traumatóleg i PAGAR UNA SOLA VEGADA!! COSA QUE ENS BENEFICIA A TOTS JA QUE SI VAIG AL METGE DE CAPCELERA MÉS L'ESPECIALISTA TINC DE PAGAR DUES VEGADES I LA CASS, QUE SOM TOTS, TAMBÉ HA DE PAGAR DUES VEGADES, en resum, que entre tots els cotitzants paguem dues vegades una visita. QUINA RUQUERIA.

    Respondre
  • #3 Vergonya aliena
    (25/05/17 10:14)

    La reforma sanitària està basada en la gestió dels diners i la seva eficiència econòmica, no en el benestar del enfermo.La sanitat actual és un berenar de negres per mantenir la burocràcia que a creat al voltant del negoci de la malaltia.

    Respondre
  • #2 Jordi
    (25/05/17 10:13)

    No us surt i voleu castigar al dèbil. És així com funcionen les coses. La CASS, hauria de ser de lliure elecció, els treballadors, haurien de poguer decidir on s'asseguren i on cotitzar, a canvi d'una pensió digna. Si la CASS, no pot fer front a la despesa, que s'encarregui el Govern, que per això els ciutadans paguem impostos. No és just, que una part de la població ho tingui tot cobert  i l'altra no. 

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts