Dues persones, detingudes quan estaven rebentant un parquímetre a Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la matinada del dissabte dos homes no residents de 30 anys just en el moment que estaven intentant rebentar un parquímetre comunal d’Escaldes-Engordany. Els agents van trobar al lloc dels fets indicis que els dos homes havien forçat el mecanisme que conté les monedes d’aquesta màquina i de dues més a la mateixa parròquia. En l’actuació es van recuperar 486,30 euros en xavalla que presumiblement era la recaptació d’aquests aparells, va assenyalar la policia en un comunicat. Tots dos homes van ser detinguts per haver comès un presumpte delicte contra el patrimoni.

Etiquetes:

Per aquesta mateixa infracció es va detenir la mitjanit de dimecres a Sant Julià un home resident de 27 anys. El jove tenia una ordre de recerca judicial amb detenció per un furt amb força en un establiment de restauració de la parròquia d’Andorra la Vella, denunciat el novembre del 2014.

Aquestes dues detencions formen part de les onze que va realitzar la policia la setmana passada. Quatre persones van ser arrestades per delictes contra la salut pública. Destaca la d’un home resident de 37 anys que va ser detingut a la frontera del riu Runer després que el gos ensinistrat en la detecció d’estupefaents marqués de forma insistent la zona del maleter del vehicle que conduïa l’home, lloc on es van trobar un centenar de pots d’esprai de pintura. En un hi havia 2,1 grams de cocaïna i 2 grams d’haixix.

Es va arrestar quatre persones per positius d’alcoholèmia.

tracking