Detingut un jove per agredir la seva germana a la capital

La policia també arresta un home a Escaldes per donar-se a la fuga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 23 anys no resident va ser detingut dijous passat per haver agredit la seva germana. Els fets van tenir lloc després de la una del migdia al domicili de la família, a la capital.

El mateix dijous a la tarda, un home de 38 anys i no resident va ser detingut per desobediència i resistència als agents de policia durant un control rutinari a la Massana. L’home, que posseïa fins a sis grams d’haixix, es va donar a la fuga en cotxe fins a Escaldes-Engordany, on va ser aturat i detingut per la policia.

D’altra banda, un home de 57 anys i no resident també va ser arrestat per desobediència i resistència a les autoritats després de ser identificat com a sospitós d’una temptativa de furt en un centre comercial de la capital.

Durant la matinada de dissabte a diumenge, la policia també va detenir dos conductors per un delicte contra la seguretat col·lectiva després de fer-los la prova i veure que superaven la taxa d’alcohol permesa. Els detinguts tenen 24 i 21 anys respectivament. Diumenge a la matinada, els agents també van detenir un home per un presumpte delicte contra la salut pública i que posseïa 1,8 grams de droga.

tracking