Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Benestar

Conveni del Govern per permetre que els joves tutelats facin activitats esportives

El contracte que s’ha signat és indefinit, amb la intenció d’ampliar-lo a mesura que passin els anys.
Xavier Espot i Carlos Rabaneda en el moment de signar el conveni.

Conveni del Govern per permetre que els joves tutelats facin activitats esportives

Xavier Espot i Carlos Rabaneda en el moment de signar el conveni.

Actualitzada 15/05/2017 a les 18:19
El ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha anunciat aquest dilluns la signatura d’un conveni amb l’empresa Raca, que desenvolupa la seva activitat al voltant dels esports d’aventura a la muntanya, al mar i al riu. L’empresa, amb activitat a Vilanova i la Geltrú, al Pallars Jussà i ara a Andorra, fa activitats de vela, ràfting, piragüisme i raquetes de neu.

S’hi poden acollir aquells joves que siguin menors de 21 anys –actualment Govern té 25 joves sota la seva tutelat– i realitzaran activitats que van des del muntanyisme a la vela.

El conveni té una durada indefinida i ambdues parts indiquen que la intenció és ampliar-lo perquè els joves puguin realitzar encara més activitats. La societat oferirià una sortida anual gratuïta i un descompte del 50% per a addicionals sortides als infants i joves tutelats i extutelats. Les activitats no estan encara marcades a l’agenda i tampoc es coneix la quantitat de joves que s’acolliran al conveni. Cal destacar que aquest hivern ja es va dur a terme una primera activitat de prova i que va ser gratuïta pel Govern. El ministre també ha apuntat que aquest acord permet potenciar l’associació publicoprivada i ha recordat que s’ha pogut realitzar gràcies a l’obertura econòmica.

Raca realitza aquest tipus de convenis per impulsar un retorn a la població i per ajudar a les persones que estan en situació d’exclusió social perquè “cada vegada estiguin menys excloses”, ha apuntat Carlos Rabaneda, administrador únic de la societat mercantil andorrana Raca. Rabaneda ha apuntat que les activitats estan preparades per a tothom.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts