Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
salut

Una seixantena de persones participen a les primeres jornades sense gluten

Una seixantena de persones participen aquest cap de setmana en les primeres jornades sense gluten del país que se celebren a iniciativa de l’Associació de Celíacs (ACEA). Un cicle de xerrades i també de classes de cuina que es desenvolupen al centre cultural La Llacuna i que van tenir ahir com a punt destacat la show cooking del xef aragonès Mateo Sierra, que va elaborar un menú sense gluten. L’alimentació va ser un dels vessants on més èmfasi van fer els afectats de celiaquia, que recorden que acaben pagant cada any 1.200 euros més que els que no consumeixen productes
  • #1 Jonathan
    (15/05/17 09:44)

    Segons els estudis, un celíac paga 1.120 euros més a l'any per omplir el cistell de la compra, el negoci del gluten no acabarà mai, perquè en aquest cas s'acabaria la bicoca del negoci de l'enfermetat.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477