Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Andorra la Vella

Jornades sobre celiaquia i cuina sense gluten

Actualitzada 13/05/2017 a les 06:39
L’Associació de Celíacs i la bloguera Bea Rueda organitzen les jornades Andor­ra sense gluten que tenen com a objectiu ampliar coneixements sobre la celiaquia i sobre la cuina sense gluten. Les jornades van arrencar ahir i continuen avui al centre cultural La Llacuna (a partir de les 16 hores) amb tallers com el del xef Mateo Sierra, finalista de MasterChef.
Etiquetes
  • #1 Integrals
    (13/05/17 13:30)

    Tan fàcil com que en comptes de consumir els desvitalitzats productes sense gluten a força de farines refinades i que a més contenen sucre opten per prendre cereals integrals lliures de gluten. Els cereals refinats tendeixen a causar inflamació en el cos, perquè aquesta energia es converteix en sucre i greix, la qual pot portar a tota classe de problemes de salut. Si portes una dieta lliure de gluten, però segueixes menjant aliments processats i refinats et desmineralizarás i l'aportació d'energia vibracional serà baix.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477