Govern cessa Joan Blasi com a secretari d'Estat de Funció Pública

El substituirà Toni Rodriguez que sumarà les funcions a les de secretari d'Estat d'Administració Pública

Govern cessa Joan Blasi com a secretari d'Estat de Funció Pública

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha acordat, a proposta de la ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, la reestructuració del Ministeri per dur a terme la reforma de la Funció Pública.

La reestructuració aprovada preveu que el secretari d’Estat d’Administració Pública, Toni Rodríguez Angrill assumeixi també la Secretaria d’Estat de Funció Pública per tal d’unir en una mateixa Secretaria el procés de reforma de l’Administració i de reforma de la Funció Pública, que van estretament lligats. Amb aquesta modificació s’ha acordat, per tant, el cessament del secretari d’Estat de Funció Pública, Joan Blasi.

La reestructuració es farà efectiva a partir de l’1 de juny per tal de garantir una transició ordenada.

El secretari d’Estat de Funció Pública, Joan Blasi, va entrar a formar part de l’Executiu en la passada legislatura formant part del Ministeri de Finances i Funció Pública encapçalat per Jordi Cinca i va liderar la reforma de les jubilacions. En aquesta legislatura va tornar a ser nomenat com a secretari d’Estat de Funció Pública, primer depenent directament del cap de Govern i posteriorment integrantse al Ministeri de Reforma de l’Administració.

El Govern ha agraït la tasca de Joan Blasi i la seva implicació durant els quatre anys que ha format part de l’Executiu.

tracking