Un jove, detingut per amenaçar un grup amb una navalla a la capital

La destrossa de la barrera de l’aparcament públic d’Escaldes té un cost de 1.065 euros

Un jove, detingut per amenaçar un grup amb una navalla a la capitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va fer públic ahir el balanç de detencions de la setmana, en què es detalla l’arrest de dotze persones; dues per delictes contra la sanitat pública, tres contra el patrimoni, tres més contra la seguretat col·lectiva i quatre per altres delictes.

La matinada de divendres passat els agents van detenir un jove resident de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte de tinença i transport il·legal d’arma, a qui es va comissar una navalla amb una fulla de nou centímetres. Segons detallen les fonts policials, el noi estava en una baralla en un aparcament pròxim a un bar nocturn quan va treure la seva arma i va amenaçar la resta del grup. També van ser detinguts, a Ordino, una dona resident de 34 anys i el seu germà, resident temporal, de 20 anys, com a presumptes autors d’un delicte de maltractament i lesió. Els fets van passar la matinada del 2 de maig quan la policia va respondre a una trucada des d’un restaurant que els va avisar perquè s’estava produint una baralla en el seu local. Després d’una forta discussió mantinguda amb el marit de la noia, els dos detinguts l’haurien agredit físicament a ell però també a una de les empleades del restaurant.

A Escaldes-Engordany, un home resident de 28 anys va ser retingut per la policia després de causar danys contra el patrimoni, en provocar desperfectes en el mecanisme de la barrera d’un aparcament públic de la parròquia, que ja ha xifrat la reparació en 1.065 euros. Els fets van passar pels volts de les dues de la tarda de dilluns i van ser denunciats per la corporació comunal. A Sant Julià de Lòria, la policia va detenir la mitjanit del 3 de maig dos joves que fumaven una cigar­reta de marihuana al carrer. En el moment del registre els van trobar un gram de cocaïna, 1,2 grams d’haixix i 7,7 més de marihuana. Els dos residents, de 20 i 21 anys, seran acusats per delictes contra la salut pública.

En el balanç de detencions també apareixen els dos detinguts per robar la caixa forta d’un supermercat lauredià amb un botí valorat en 5.000 euros.

tracking