x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Informe del 2016

Estudi sobre pensions i cost de la vida

El Raonador alerta sobre les dificultats de part del col·lectiu de la gent gran i dels discapacitats per arribar a final de mes
El Raonador del Ciutadà, Josep Rodríguez, va alertar ahir de les dificultats que tenen per arribar a final de mes alguns membres dels col·lectius de persones grans i de discapacitats, i va reclamar un estudi per reflexionar sobre les pensions i el cost de la vida. “La vida cada dia és més cara. I les pensions i els sous, els mateixos. La deducció és fàcil”, va indicar Rodríguez durant la compareixença que va dur a terme ahir al matí davant la comissió legislativa d’Interior per presentar l’informe anual de la institució cor­responent a l’any passat.
El Raonador també va reclamar una
  • #9 MARKLIN2
    (09/05/17 18:25)

    la gran part de politics els importa un pito el tema .

    Respondre
  • #8 Estudi....?
    (09/05/17 17:46)

    No estudieu tant,us fareu mal...Ara es mesura el benestar del ciutadà en xifres econòmiques? Perquè no es mesuren els serveis públics? Perquè no s'inclouen mesures de temps lliure necessari per al desenvolupament de la família i el benestar personal? Per què no es mesura en nivells de salut i educació, fins a la qualitat de l'entorn social i natural o la seguretat? .És que potser el ciutadà sap alguna cosa de grans finances, especulació, bossa o productes financers?

    Respondre
  • #7 Jordi
    (09/05/17 15:25)

    Sobre quines pensions?. Les dels "Endollats" o les dels treballadors?. Aquestes polítiques ens han dut a les dugues Andorres i a la fractura social que patim. Hem donat tot a canvi de res, els treballadors en pateixen les conseqüències, mentre els "Endollats" continuen visquen el seu somni Andorrà!!!

    Respondre
  • #6 lluis
    (09/05/17 14:56)

    El salari mínim a andorra hauria de ser de 1.400 euros. La pensió mínima hauria de ser el salaria base actual, uns 950 euros. El departament de benestar social del govern porta molt endarreriment en la concessió de les ajudes, és un endarriment consentit pel govern. El govern li interessa que le gent passi gana i fred i pobresa per que així marxin del país.

    Respondre
  • #5 Veritat
    (09/05/17 14:38)

    Samso va dir..
    La meva mare igual, sort dels quatre estalvis gràcies a una vida de treball sense festes ni vacances. I avui la gent només pensa en festius, vacances i com allargar les baixes sobretot les psicològiques. Una vergonya !!!

    Respondre
  • #4 karlitos
    (09/05/17 14:30)

    El unic partit q es preocupa es el PS, el el unic que parla amb el Raonador del present que visquen......! Els altres no volen sapiquer res.Per lo que veg.

    Respondre
  • #3 Samso
    (09/05/17 10:13)

    diuen que la pensió mitja es de 600€ pero molta gent ni arriba, la meva mare en cobra 300€ i paga de lloguer 750€ calefaccio a part, o sigui passant fred perque no arriba. I tota la vida treballant a Andorra. Realment una vergonya.

    Respondre
  • #2 Don diners
    (09/05/17 09:28)

    És un problema de base, el creixement econòmic és el Déu de la nostra societat, quan hauria de ser el benestar social i la qualitat de vida, els nostres polítics treballen per a la banca i l'empresa, no per al ciutadà, estem venuts.

    Respondre
  • #1 Sentit Comú
    (09/05/17 07:51)

    No cal tant estudis ! Agafes el que et donen com pensions o bé salari base i demanes a algú d'intentar sobreviure comprant el menjar, la roba i pagar un lloguer ! Després, senten i parlem ! Em penso que si molts polítics fessin això, sabrien millor la realitat ! 

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts