La Batllia fa un judici ràpid als dos lladres de la caixa forta i els expulsa

Els dos romanesos van tenir un judici ràpid i se’ls va comissar el cotxe per manca d’assegurança

La Batllia fa un judici ràpid als dos lladres de la caixa forta i els expulsaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La batlle va considerar que als dos lladres se’ls havia d’acusar de furt i no de furt amb força entenent que no havien forçat res ni amenaçat ningú per accedir fins al despatx on era la caixa forta, segons van informar diferents fonts de l’entorn policial. Amb aquesta acusació la fórmula proposada va ser un judici ràpid que va derivar en una condemna per furt i la prohibició d’entrar al país durant certa quantitat d’anys que no ha transcendit. La modalitat de judici ràpid fixa que tant el fiscal com els acusats han d’estar d’acord amb la proposta i en aquest cas les dues parts van donar conformitat.

Etiquetes:

Els dos romanesos havien passat a disposició judicial dissabte al migdia, quan quedaven encara unes hores perquè es complís el límit màxim de 48 que poden estar en dependències policials abans de passar a disposició judicial. Els detinguts es van negar a declarar durant tota l’estada a la presó, situació que la policia ja s’esperava en tractar-se, pels antecedents i el comportament, de professionals dels furts. La policia en detectar que no tenia cap sentit mantenir-los tancats perquè no declararien va decidir passar-los al batlle. Amb el judici ràpid a la tarda ja van ser expulsats del país.

La policia ha comissat el vehicle amb matrícula espanyola amb el qual van entrar a Andorra i amb el qual van intentar sortir del país després de robar els diners de la caixa forta. El comís s’ha produït perquè el vehicle no disposa d’assegurança i per tant no pot circular legalment. El cotxe ha quedat en dipòsit mentre algú no vingui a recollir-lo, pagui la multa i algun tipus de certificat d’assegurança. La multa que hauran de satisfer és de 600 euros. Es dona la circumstància que cap dels dos romanesos que anaven en el vehicle pot entrar per reclamar-lo ja que tenen prohibida l’entrada al país uns quants anys.

El tercer integrant de la banda, que va fugir per la frontera, continua en recerca i la policia està en espera que les autoritats espa­nyoles puguin localitzar-lo i detenir-lo. Hauria fugit amb uns dos mil euros.

tracking