Detingut per amenaçar uns joves amb una navalla

La policia comissa una navalla amb fulla de nou centímetres

La policia deté dues persones per presumptes agressions físiques contra dues dones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va detenir la matinada de diumenge un resident de 24 anys com a presupmte autor d'un delicte de tinença i port il·legal d'arma. Segons s'ha explicat en un comunicat una patrulla va haver d'intrervenir en una baralla que es produia en un aparcament pròxim a un loc d'oci noctur d'Andorra la Vella. En el moment d'intervenir la policia, diversos joves recriminaven al detingut que els havia amenaçat amb una navalla. De fet, els agents van comissiar una arma amb fulla de nou centímetre.

Aquest és una de les 12 detencions que ha efectuat la policia durant la darrera setmana i que s'han fet públiques aquest matí. De la resta, també en destaca l'arrest d'un home resident de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni el passat dia 1. El noi va causar danys en el mecanisme d'una barrera d'un aparcament públic d'Escaldes-Engordany, uns fets que havia denunciat el comú. El cost de la reparació és de 1.065 euros.

D'altra banda, també es van detenir tres persones per conduir begudes i dos homes residents per possessió d'estupefaents.

tracking