Un motorista de 17 anys ferit molt greu en un accident

El jove va haver de ser traslladat a l'hospital de Sant Pau i la policia investiga el fet que un menor conduís una moto de gran cilindrada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 17 anys va resultar ferit de molta gravetat ahir a la nit després de patir un accident amb la motocicleta que conduïa, una Honda VF750 de matrícula andorrana. Els fets van tenir lloc a tres quarts menys cinc de deu de la nit al quilòmetre 2,740 de la CG-3 a Escaldes-Engordany quan el noi va perdre el control del vehicle i es va estavellar.

Segons han informat des de l'hospital, el jove va haver de ser traslladat en helicòpter fins a l'hospital de Sant Pau de Barcelona per una fractura molt greu al fèmur. Per altra banda, la policia ha obert una investigació per determinar les causes de l'accident i també pel fet que un menor d'edat conduís una moto de gran cilindrada, segons han informat fonts del cos.

Per altra banda, aquest matí un home i una dona de 31 i 29 anys resident i no resident respectivament han resultat ferits en un accident de cotxe que s'ha produït a dos quarts i cinc de vuit a la rotonda de Túnel dels Dos Valires, a la Massana. El turisme, un Fiat Panda matrícula del Principat, ha bolcat a la calçada. Des de l'hospital han informat que l'home ha resultat ferit greu i ha hagut d'ingressar a l'UCI amb policontusions, mentre que la dona està en observació a urgències però el seu estat no és greu.

tracking