TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

justícia

El Tribunal de Corts acorda extradir un resident albanès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal de Corts va acordar ahir l’extradició d’un resident albanès cercat al seu país per una condemna a sis mesos de presó com a autor d’un delicte de creació i ús de document inautèntic. La decisió judicial també estableix que l’home continuï a la presó de la Comella –està reclús des del febrer– fins que es materialitzi el trasllat, malgrat que precisa que si en 30 dies Albània no fa el tràmit per sol·licitar-lo l’home quedarà en llibertat. Tanmateix, la seva representació lletrada pot formular un recurs d’apel·lació al Tribunal Superior.

L’home va ser controlat a la frontera del seu país amb una assegurança que no cobria el vehicle que conduïa. Va ser condemnat a sis mesos de presó que Albània vol que compleixi. La defensa es va oposar a l’extradició argumentant que el delicte no estava tipificat a Andorra perquè es tractava d’un error comès per l’asseguradora del qual el seu client no tenia coneixement. La fiscalia, en canvi, va defensar que es complien tots els requisits per accedir a l’extradició.

tracking