Detinguts tres no residents acusats de robar 42 perfums

Podrien estar relacionats amb un furt anterior per valor de 500 euros

Detinguts tres no residents acusats de robar 42 perfumsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones, dues dones i un home no residents, van ser arrestades dissabte passat per presumptes delictes contra el pa­trimo­ni (furt de mercaderia) i con­tra l’ordre públic (grup organitzat per cometre delictes), segons va informar ahir el cos de policia en el balanç de detencions efectuades durant la darrera setmana. Als sospitosos se’ls van trobar 42 perfums que tenien un valor de 1.500 euros, i a més se’ls vincula amb uns altres fets denunciats els mesos de febrer i de març, per robatori de roba. En aquella ocasió, el valor de les peces sostretes va ser de 500 euros.

Segons asseguren les fonts policials, els tres arrestats, que tenien 29, 28 i 19 anys, van ser detinguts després de rebre l’avís dels membres de seguretat d’un centre comercial d’Andorra la Vella, que sospitaven que les tres persones podrien haver comès els delictes que finalment se’ls va acabar imputant.

Per altra banda, tres persones més van ser detingudes després de donar positiu en el control d’alcoholèmia. Al voltant de les 04.30 de divendres 28, dues persones van ser controlades després de cometre infraccions al codi de circulació. La primera, un jove de 26 anys, resident, va donar una taxa d’1,59 grams d’alcohol per litre de sang. Pocs minuts després va ser una noia de 22 anys, també resident, a qui se li van confiscar, a més, 1,1 grams de marihuana. Ella va donar 1,80 g/l.

Finalment, el mateix divendres però pels volts de les 17.00 hores, la policia va aturar un resident de 72 anys que també va ser detingut per donar positiu en el control d’alcoholèmia. En aquest cas, la taxa va ser d’1,86 g/l.

tracking