Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Els familiars del motorista mort presenten una denúncia per la foto

La policia ha pres declaració a diverses persones relacionades amb la difusió de la imatge
La família de Jan Martínez Abelló, el motorista mort en accident de circulació a la Massana dissabte passat, va presentar ahir a la policia una denúncia contra la persona que hagi fet i difós per les xarxes socials una fotografia de la víctima. L’actuació s’adreça contra persona desconeguda.
Les investigacions policials iniciades tan bon punt es va tenir coneixement de l’existència i difusió de la fotografia han començat a donar resultats. Tot i les dificultats que comporta la recerca de l’autor de la imatge un cop ha estat reenviada multitud de vegades per les diferents xarxes socials. El cos d’ordre ha
  • #10 Misto
    (30/04/17 17:06)

    Li fas fotos a la teva senyora en boles i la reenvies. És de bon gust, segur, i a ella li farà molta il·lusió també.

    Respondre
  • #9 Sandrina
    (30/04/17 17:01)

  • #8 angela canòlich
    (30/04/17 01:42)

    KGB i JHON sou humans ? Teniu sentiments ? Això no es privar de llibertat no és un tipus de foto gaire agradable ni de fer ni de veure per ningù nomès és morbo. Es de molt poca solta fer correr fotos d'una desgràcia com aquesta,però mentre hi hagi gent que pensi com vosaltres aixì anirà el món. Si fós un fill o germà us agradaria a vosaltres que us ho fessin ??

    Respondre
  • #7 karlitos
    (29/04/17 22:35)

    Es un acte propri de persones que no son persones, hara lo que teria que fer la justicia es publicar les fotos d´aquesta escoria que no tenen cabida en una societat civilizada.

    Respondre
  • #6 PC
    (29/04/17 20:37)

    Quina pena que la única funció de algú que es troba un accident es fer fotos...I si. Existeix una cosa que es diu dret a la intimitat. La foto no es del carrer, es de una persona (es moooolt diferent) En el moment que la víctima per el motiu que sigui (inconsciente,ferit, menor...) no pot protegir la seva intimitat, el fet de haver-li fet una fotografía en aquell moment, si la víctima o familia denuncias es delicte. 

    Respondre
  • #5 Campixa
    (29/04/17 19:26)

  • #4 KGB Andorra
    (29/04/17 17:58)

    Si seguim en aquesta línia de repressiò ideològica surrealista, acabarem com l'antiga Unió Soviètica, requisant els telèfons mòbils per fer una foto.

    Respondre
  • #3 See
    (29/04/17 17:29)

    Pel John, si fos un fill teu ja veuriem q et sembla espavilat! Referent a la foto cal trobat qui l'ha fet ja q no es la primera vegada q rifen fotos de cadavers fetes per policías, bombers...... i no está tens bé!

    Respondre
  • #2 Jhon
    (29/04/17 15:45)

    No entenc res del tema, pero la foto va ser tomada al carre, no? No es podem fer fotos al carrer? El que va fer la foto si no te res que veure al accident que el podem fer? Fins a on arriva la llibertat?, una altra cosa es la etica. Que el que va difondre la foto no te gaire, pero quin delicte a comes?

    Respondre
  • #1 Sandro
    (29/04/17 10:42)

    Em sembla absurd que aquest succés es converteixi en notícia.

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts