Seguretat social

La CASS prorroga dos mesos més el conveni amb els metges

El col·legi va demanar temps per estudiar la nova proposta presentada

La CASS prorroga dos mesos més el conveni amb els metgesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d’administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) va decidir en la sessió que va celebrar ahir prorrogar el conveni actual amb el Col·legi de Metges dos mesos més, marcant-ne la fi en data 30 de juny del 2017. Ho va fer després que la CASS presentés un primer esbor­rany de conveni a la junta del Col·legi de Metges i que aquests demanessin una mica de temps per poder exposar al col·lectiu el nou conveni i aportar-hi, si s’escau, modificacions.

Així ho va comunicar el consell d’administració de la parapública en una nota de premsa en què va informar d’altres decisions preses a la sessió, com la de validar la finalització del procés de consolidació dels llocs de treball eventuals realitzat el darrer any. En aquest moment, van indicar, tot el personal de la CASS té un contracte de durada indefinida excepte en casos de substitucions o projectes acotats en el temps.

També en el camp de la plantilla de la CASS, els rectors de la parapública han decidit contractar dos tècnics per a l’àrea de pensions i convenis internacionals. Les dues persones seleccionades cobriran dues places que han quedat vacants, i “seran de molta importància vist l’increment del volum d’expedients de pensions a gestionar”. I amb l’objectiu de “continuar la millora en l’atenció a l’assegurat i als prestadors”, s’ha acordat convocar un concurs per a una plaça per l’àrea de prestacions. Amb aquesta contractació es cobrirà una plaça que queda lliure per jubilació.

tracking