infraestructures

Torres confia a tenir heliport malgrat les queixes veïnals

Considera que és un projecte important i que ha d’anar “a un lloc o un altre”

Torres confia a tenir heliport malgrat les queixes veïnalsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Torres va insistir ahir que si com fins ara “tots els informes són favorables, la nostra posició és la mateixa: donarem suport al projecte”. El cònsol encampadà considera que les queixes d’un grup de veïns d’Escaldes-Engordany que s’han mostrat contraris a la instal·lació per les molèsties que els pot ocasionar aquesta vegada no frenaran la infraestructura. “Entenem que serà un projecte important per al nostre país, que en un lloc o un altre s’haurà d’ubicar, i ja que se n’ha trobat un de favorable i que més o menys satisfeia a tothom seria bo que pogués continuar”.

En aquest sentit, va recordar que el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ja ha dit més d’una vegada que si mai apareix un informe desfavorable serà el mateix executiu qui paralitzi el projecte, per la qual cosa considera que ara per ara no s’ha de patir. Amb tot, va celebrar que finalment el Govern fes una presentació al comú d’Escaldes de la proposta tal com ja s’havia fet anteriorment a Encamp i també al Consell General. “Quan va sortir la problemàtica va estar en contacte amb els cònsols d’Escaldes i el ministre, i vam entendre que potser calia la mateixa explicació perquè el trànsit de vols els afecta”, va manifestar, apuntant que un cop des del Govern es disposi de tota la resta d’informes definitius “ja es farà l’exposat tant a Escaldes com a Encamp”.

Torres va reiterar que “des de l’inici ja vam dir que érem favorables al projecte i per a nosaltres tira endavant. Hem engegat els processos i segueix en curs”. I és que des de l’executiu ja es va fer públic el plec de bases que ha de permetre la realització dels estudis i el projecte final.

tracking