Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cooperació

Andorra aporta 15.000 euros per lluitar contra la inseguretat alimentària al Iemen

El Govern col·labora contra la crisi humanitària que provoca que un 65% de la població del país estigui en situació d'inseguretat alimentària
Actualitzada 18/04/2017 a les 13:49
El Govern ha aprovat una contribució de 15.000 euros a favor de l'Oficina de les Nacions Unides per a la Coordinació dels Afers Humanitaris (OCHA) per lluitar contra la inseguretat alimentària al Iemen, una greu crisi humanitària que empitjora setmana rere setmana i que està mobilitzant tota la comunitat internacional.

Al Iemen, el 65% de la població està en una situació d'inseguretat alimentària segons els darrers informes de les Nacions Unides. D'aquests, més de 10 milions de persones requereixen una assistència alimentària urgent i immediata. Mig milió d'infants es troben en situació de malnutrició severa i la magnitud de la crisi continua creixent. El fracàs polític per trobar una solució al conflicte del Iemen, sumat a la situació d'inseguretat econòmica del país agreuja encara més la situació.

Amb l'objectiu de trobar els 2,1 milions de dòlars necessaris per fer front a aquesta situació, els ministres d'afers exteriors de Suècia i de Suïssa s'han unit a les Nacions Unides en l'organització d'una conferència internacional d'anunci de contribucions, a la qual Andorra també participarà.

 
Etiquetes
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts