Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
seguretat social

La CASS va generar 37 milions de dèficit sanitari durant l'any passat

La Caixa Andorrana de Seguretat Social tanca el 2016 amb els números vermells previstos
La Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) va tancar el 2016 amb un dèficit de 36,9 milions d’euros en la branca sanitària, segons els comptes aprovats pel consell d’administració de la parapública. La xifra és similar als 36 milions que s’havien previst en el pressupost de l’any passat. La Seguretat Social confiava a reduir una mica aquest dèficit, però hi ha hagut una sèrie de pagaments extra que han portat que finalment els números vermells arribin fins als 37 milions. Concretament la despesa en la vacuna antimeningitis Bexsero o uns tractaments contra l’hepatitis han portat a augmentar algunes partides. Cap
  • #3 ciutadana
    (13/04/17 13:46)

    I més que n'hi haurá, si es segueix el model de prestacions que, indirectament imposen les multinacionals farmaceutiques que primen pagar els medicaments carissims (en comptes de negociar-los), protocols farregosos amb múltiples exploracions complementaries.. i, en un sistema de copagament(que es bó que hi sigui)... 100% "a tuti plen" en comptes de que tothom copagui segons li correspongui( només n'haurien d'estar exempts el que demostrin fefaentment que no poden), sous kamikazes...etc.

    Respondre
  • #2 Antoni Peris
    (13/04/17 10:24)

    La "crisi" a servit per això, per a executar canvis profunds socials sobre tot en la capa baixa de la població, perquè, de quina altra manera haguéssim acceptat que ens quedem sense pensions?

    Respondre
  • #1 1968
    (13/04/17 08:10)

    Espoli, assetjament i enderrocament de les pensions públiques, ningú fa res per solucionar el problema perquè és més fàcil no fer res perquè que caigui pel seu propi pes i privatitzar les jubilacions, que és la mateixa fórmula neoliberal que recorre Europa.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts