laboral

El mes de març es tanca amb 397 desocupats, la xifra més baixa en 8 anys

S’incrementa un 2,5% el nombre d’assalariats durant el gener, arribant a les 39.555 persones

El mes de març es tanca amb 397 desocupats, la xifra més baixa en 8 anysFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre global de demandants de feina al Servei d’Ocupació a finals del mes de març es va situar en 397 persones, xifra que suposa una disminució del 19% respecte el mateix mes del 2016 (quan hi havia 490 inscrits al servei). Així en va informar ahir el Govern mitjançant un comunicat després que les dades es tractessin en la reunió del consell de ministres. Des de l’executiu es va posar en relleu, a més, que es tracta de la xifra més baixa de demandants de feina en un mes de març dels darrers vuit anys. Tot i així, la quantitat comporta un increment de l’1,8% en relació al mes de febrer.

El Govern també va informar que pel que fa al nombre total d’assalariats corresponent al mes de gener va ser de 39.555 persones, fet que suposa una variació a l’alça del 2,5% pel que fa al mateix mes de l’any anterior. La mitjana d’assalariats dels darrers 12 mesos és de 36.685.

D’altra banda, també va adjudicar la campanya de pavimentació de carreteres per un import de 4,4 milions d’euros. Un 53,86% del total del pressupost és per a obra nova, mentre que per a les demandes dels comuns es destinen 736.496 euros. En el cas de les carreteres generals la inversió és d’1,3 milions. Per últim, es va fer l’adjudicació definitiva de la redacció de projectes i direcció d’obra per a les millores d’accessibilitat a realitzar en diferents centres d’ensenyament. Concretament els treballs afecten la Peletera, les escoles del Pas, les franceses d’Encamp i Sant Julià i la francesa i l’andorrana d’Andor­ra la Vella.

tracking