Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
turisme

Doble carril a Sant Julià per evitar retencions

La zona d’aparcament en sentit sud quedarà inhabilitat els dies 14, 15 i 16 de cara a la tornada de Setmana Santa
Per facilitar l’operació entrada de Setmana Santa, els dies 14, 15 i 16, el comú de Sant Julià de Lòria ha decidit aplicar l’acord adoptat per la Taula Nacional de Mobilitat, que preveu eliminar el carril que ocupa la zona blava d’aparcament, entre l’avinguda Francesc Cairat i la frontera hispano-andorrana. D’aquesta manera es desdobla la carretera i podrà absorbir més vehicles i evitar així, al màxim, els embussos a la sortida de la parròquia.
El tram que s’amplia serà únicament en sentit sud, en direcció a la frontera. Els cotxes que fins ara estacionaven en aquesta zona podran fer-ho al nou
  • #1 Barrufet
    (13/04/17 08:26)

    Une "mini" solution pour un problème beaucoup plus vaste: le tourisme de masse ! Car c'est un vrai problème étant donné la petitesse du pays. La qualité s'en ressent énormément. Nous sommes habitués à la grande cavalcade touristique et au bon marché. Nous ne sommes pas préparés pour un tourisme de qualité. L'accès au pays demeure un problème majeur et je ne pense pas qu'un aéroport en Espagne (La Seu) et un héliport en Andorrre solutionnent le problème. La route est de moins en moins une solution viable face aux problèmes environnementaux. Je pense que le train serait la seule solution valable. Au lieu de mettre de l'argent dans le CLOUD (inutile) et dans un Casino (inutile), on ferait mieux d'investir dans les accès ÉQUILIBRÉS et viables ! 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts