Turisme

Les estacions d'esquí esperen una Setmana Santa “positiva”

Vallnord permetrà esquiar gratis dilluns per acomiadar la temporada

Les estacions d'esquí esperen una Setmana Santa “positiva”VALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pistes d’esquí encaren els dar­rers dies d’obertura amb optimisme. Malgrat que la Setmana Santa ha caigut molt tardana en el calendari, des dels dominis asseguren que podran oferir bones condicions als clients, per la qual cosa esperen, més o menys, poder mantenir els resultats de l’any passat.

Així ho van manifestar, per exemple, des de Vallnord. Mitjançant un comunicat van explicar que dilluns, coincidint amb el dar­rer dia d’obertura, tant a Ordino-Arcalís com a Pal-Arinsal els clients podran esquiar gratuïtament per agrair “la fidelitat demostrada”. Així, van assegurar que “es preveu que la setmana sigui positiva a nivell de visitants i finalitzi amb uns resultats similars als del darrer exercici”. Pel que fa a les instal·lacions, al sector massanenc tindran el 95% de les pistes obertes i gruixos de neu que arriben als 150 centímetres. A Arcalís, també hi haurà un 95% dels remuntadors oberts.

En el cas de Grandvalira, la directora de Màrqueting, Elisabeth Pérez, va indicar que s’obriran 190 quilòmetres esquiables i que els visitants trobaran fins a 130 centímetres de gruix de neu “primavera”. Amb tot, va assegurar que “les condicions són bones”. Els dies de més afluència s’espera que siguin divendres i dissabte, i va destacar que potser arribarà més client de “proximitat i directe”. Pérez també va destacar que es podrà practicar amb molt bones condicions l’esquí de muntanya.

Pel que fa a Caldea-Inúu, el director general, Miguel Pedregal, va explicar que tot i que quan la Setmana Santa és tardana “no ens beneficia”, els darrers dos dies s’han registrat xifres una mica millors que en el mateix període d’ara fa un any. És per això que es va mostrar “optimista” amb els resultats i va apuntar que “al final potser seran positius”.

tracking