Troben un cadàver al riu Valira

Els bombers han treballat per treure el cos del riu, que s'ha detectat a l'alçada dels camps de futbol de la Borda Mateu, a Santa Coloma

Els bombers treballant en el rescat del cos trobat al riu Valira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers han estat alertats aquest matí a les 9.33 per la policia de la presència d'un cadàver al riu Valira, a l'alçada dedels camps de futbol de la Borda Mateu, a Santa Coloma. Durant unes dues hores han dut a terme una operació per a treure el cos del riu. Una quinzena d'efectius han participat en el rescat.

Segons fonts consultades pel Diari, es tracta d'un home d'edat avançada. La policia descarta que hi hagi indicis de criminalitat en les circumstàncies de la seva mort.

La policia ha estat alertada aquest matí per la família de la víctima de la seva desaparició i quan ha localitzat el cos ha avisat els bombers, que han sortit a fer el rescat amb el Grup de Rescat Caní i el Grup de Rescat en Enderrocs. Han estret el cos del riu a través d'una camilla i amb l'ajuda d'una escala.

El carril dret de baixada de la carretera CG-1 ha quedat tallat amb motiu de l'operació, entre la rotonda de les Costes i fins l'alçada del restaurant el Bon Racó, segons informa el servei de circulació del comú d'Andorra la Vella, que també indiquen que el trànsit no ha quedat afectat perquè s'ha habilitat el carril central de baixada.

tracking