Segueixen ingressats els ocupants del tot terreny de l'accident a l'N-145

Segueixen ingressats els ocupants del tot terreny de l'accident a l'N-145

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home i la dona que viatjaven en el tot terreny que divendres a la tarda va impactar frontalment a l’N-145 amb el cotxe que conduïa l’empresari lauredià J. M. A. acompanyat de les dues filles, de 12 i 8 anys, continuaven ahir ingressats en planta a l’hospital de la Seu d’Urgell. Pateixen contusions diverses, segons van informar des de la direcció del centre sanitari, que van precisar que el pronòstic de l’home, de 59 anys, és el més favorable. De fet, podria rebre l’alta de manera imminent. La dona, de 57, sí que necessita més temps de recuperació hospitalària i per això es mirava de concretar ahir el trasllat de tots dos a un centre sanitari més a prop del seu lloc de residència, a la zona de Vic.

Etiquetes:

D’altra banda, des del centre hospitalari Parc Taulí de Sabadell van informar que les dues menors seguien ingressades a l’UCI pediàtrica i que era l’única informació que podien facilitar del seu estat.

L’accident es va produir divendres al voltant de les sis de la tarda quan, per causes que no han transcendit, el tot terreny hauria envaït el sentit contrari i impactat contra el Seat Panda que conduïa l’empresari lauredià. Els mossos van declinar ahir facilitar més informació sobre les causes del greu sinistre que aviat passarà a instrucció judicial i que va provocar la mort de l’home de 44 anys i ferides greus a les seves filles. Inicialment traslladades a diferents centres sanitaris (la més petita va ser ingressada primer a l’Arnau de Lleida) des de dissabte estan sent tractades al centre sanitari sabadellenc. Quant a l’home i la dona que viatjaven a l’altre vehicle implicat al sinistre, des de la direcció de l’hospital de la Seu d’Urgell van indicar que havien estat ingressats en planta ja el mateix divendres després de rebre la primera assistència mèdica després de l’accident.

tracking